Passionär.se

På passionär.se bjuds du på konkreta guider, inspirerande bloggar, smarta verktyg och mycket mer. Vi är 50+ och tänker leva hela livet fullt ut. Välkommen!

Forumregler

Vårt mål är att skapa Sveriges största sajt för oss som är 55+ och vill leva hela livet, och för att lyckas med det behöver vi din hjälp. Här har vi samlat lite information och regler för er medlemmar på passionär.se och för vårt forum. För att alla ska trivas här på sajten är det viktigt att våra regler följs.

Vi blir väldigt glada när du som medlem delar med dig av din kunskap på passionär.se. Det gör du genom att svara på andras frågor och/eller skriva egna inlägg som är av vikt för andra i vårt forum.


Sunt förnuft
Genomgående är sunt förnuft alltid ett hjälpmedel för dig när du diskuterar i vårt forum eller lägger upp din profil. Allt du skriver och lägger upp på passionär.se ansvarar du personligen för, och passionär.se förbehåller sig rätten att ta bort informarion som inte passar på sajten. Viktigt är också att tänka på att allt du lägger ut på nätet finns kvar för alltid och kan även spridas utan din kontroll.


Inlägg som skrivs av medlemmar på passionär.se är den enskilde medlemmens åsikt. Passionär.se är ej ansvarig för innehållet i medlemmarnas inlägg. Passionär.se strävar efter att hålla alla oacceptabla inlägg borta och reserverar sig därmed rätten att radera, redigera, flytta inlägg och stänga av ett forum.

Passionär.se reserverar sig även rätten att ta bort en medlem som bryter mot nedanstående regler eller på något sätt uppträder oacceptabelt.


Så här skriver du inlägg i forumet
- Hitta en kategori som passar din fråga eller inlägg
- Läs eventuella regler för kategorin och följ dessa
- Sätt en rubrik som beskriver innehållet i ditt inlägg väl
- Dubbelposta inte
- Inlägg som ej hör till aktuell tråd tas bort
- Inlägg med länkar för att skapa klickprovision är förbjudet
- Inlägg som behandlar MLM; pyramidspel, spel och liknande företeelser är förbjudna

Vi vill skapa en bra nivå i forumet där alla kan trivas och få den hjälp de söker. Därför tar vi endast bort inlägg eller profiler om det finns en stark anledning till det.


Netikett
- Uppför dig som du gör i det verkliga livet
- Respektera allas åsikter
- Respektera andras privatliv och integritet
- Var rädd om din egen identitet och integritet
- Förtal, personangrepp och snarlika inlägg accepteras ej
- Sprid inte spam eller kommersiell reklam

Detta är enligt lag förbjudet att publicera på Passionär.se
- Att uppmuntra till någon typ av brott
- Kränkning av andra personer eller utpeka dem som brottsliga
- Strida mot upphovsrätten
- Inlägg med hotfullt, obscent eller stötande innehåll
- Inlägg med straffbar våldsskildring eller barnpornografi
- Spridning av datavirus

Reklam
Reklam för eget företag får endast förekomma i din profil. Alla inlägg i forumet med reklam för ditt eget företag tas bort.

Ändring av regler och villkor
Det är viktigt att du som medlem tar del av dessa villkor regelbundet. Vid ändring av dessa regler och villkor anses användaren ha godkänt dessa vid fortsatt användning av forumet.

Frågor och synpunkter
Om du har frågor gällande våra regler eller om du har någon synpunkt kontakta gärna oss på sajt@passionar.se.


Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.
Annonser