Passionär.se

På passionär.se bjuds du på konkreta guider, inspirerande bloggar, smarta verktyg och mycket mer. Vi är 50+ och tänker leva hela livet fullt ut. Välkommen!

Nätets bästa dejtingsajter

Det är aldrig försent att hitta kärleken. Det blir bara lite knepigare med åren. Men som tur är har du idag alla möjligeter, nätdejting är större än någonsin i Sverige och öppnar dörrar för dig som söker någon att dela livet med. För att du ska komma igång och hitta rätt i dejtingdjungeln har vi listat några av nätets bästa dejtingsajter. Våga testa du också – livet är för kort för att vänta!

50plusmatch.se
50plusmatch.se riktar sig till aktiva 50 plussare. Det är en av de största dejtingsidorna i Sverige. Fördelen är att du har många kandidater som direkt matchar de kriterier som är viktigt för alla: åldern. Du kan skapa en gratis profil men vill du ha ett fullständigt medlemskap så kostar det pengar.

Mötesplatsen.se
Mötesplatsen.se är en av Nordens största dejtingsajter och vänder sig till alla som vill hitta kärleken på nätet. Mötesplatsen.se erbjuder utöver dejting, inbjudningar till diverse singelaktiviteter. Du kan välja mellan att vara gratis medlem eller VIP-medelm där du betalar en prenumeration för tillgång till alla funktioner.

Be2.se
På detjtingsajten be2 får du göra ett personlighetstest när du registrerar din profil som sedan matchats ihop med potentiella partners. Be2:s mål är att föra samman personer som skulle passa i ett seriöst och långvarigt förhållande. Det är en av världens största matchmakingsajter och finns flera länder. Registrering, personlighetstest, utvärdering och förslag på partners är gratis. Men för att utnyttja alla funktioner måste du betala för att bli medlem.

Shakemyworld.com
Shakemyworld.com använder sig av Social Matchmaking för att du ska hitta din stora kärlek. Det går ut på att via Facebook föra samman dina vänner med andra registrerade singlar på Shakemyworld.com. Givetvis helt utan deras vetskap. På så sätt får du se samtliga singlar där ni minst har en gemensam vän. Ett säkert, tryggt, seriöst och smidigt sätt att träffa intressanta människor. Dessutom arrangerar Shakemyworld.com events och aktivteter som ni får anledning att träffas på. Du kan välja att vara gratismedlem eller guldmedlem.


Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.
Annonser