Passionär.se

På passionär.se bjuds du på konkreta guider, inspirerande bloggar, smarta verktyg och mycket mer. Vi är 50+ och tänker leva hela livet fullt ut. Välkommen!

6 nya aktiviteter ni kan göra ihop

Slut på saker att göra med mannen eller kvinnan i ditt liv? Här är tipsen på aktiviteter ni kan göra ihop för att förgylla er fritid.

Ut i naturen med er!
Herregud vilket trist tips kanske du tänker och scrollar ner. Men vänta en sekund. En dag i naturen kan vara hur kul som helst. Damma av cykeln och cykla till någon liten by i närheten, gå ut i skogen med en fågelbok och kolla upp vad det är ni ser och hör eller kör ut i närmsta skog med tältet och ha en mysig kväll i brasans sken ihop innan en mysig natt i ett mörkt tält.

Bli hälsosamma ihop
Träna ihop, det finns massa roliga sätt att träna ihop i hemmet så att ni slipper lägga ut pengar på dyra träningskort.

Njut av kulturlivet
Kolla upp vilka artister som spelar i Sverige. Kanske kommer er stora idol utan att ni vet om det. Gå annars på en teater på den lokala teaterscenen eller titta upp vilka konstutställningar som visas i närheten av er.

Låt stjärnorna förgylla kvällen
Hitta stjärnkartor på nätet eller på stadens bibliotek. Dra ut en madrass, varma filtar och klä på er varmt. Njut sedan av att drömma er bort i stjärnhimlen och försök se olika stjärntecken och önska något när stjärnorna faller omkring er.

Inspireras av sommarpratare du missat
Starta helgmorgonen med att lyssna på årets sommarpratare på P1 genom datorn. Bli inspirerad av människors livsöden och musiksmak.

Flytta in sommarens mysigaste aktivitet
Slå upp ett recept ni båda gillar. Laga maten ihop och duka upp en picknick på vardagsrumsmattan och upplev sommarmys även på höstkanten.


Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.
Annonser