Passionär.se

På passionär.se bjuds du på konkreta guider, inspirerande bloggar, smarta verktyg och mycket mer. Vi är 50+ och tänker leva hela livet fullt ut. Välkommen!

7/10/2013
Tips & Guider

Så släpper du dina prestationskrav

Har du någonsin känt att du inte är tillräcklig? Många människor har orimligt höga prestationskrav på sig själva. Den känslan håller ofta dig tillbaka istället för att ta dig framåt. Fake it till you make it – är ett utryck som det ligger mycket sanning i. Vi bjuder dig på 4 korta tips som tar dig igenom dina prestationskrav och får dig att tro på dig själv och lita på din framgång. 

0 kommentarer
Kategori:Friskvård & Hälsa

Läs mer »

7/10/2013
Tips & Guider

6 sätt att stoppa stressen innan den börjar

Även om tid är allt vi har kan den ibland kännas kort och vi blir lätt stressade när vi känner att vi inte är tillräckliga. Stress har många negativa hälsoeffekter som du bör ta på allvar. Därför har vi satt ihop en guide med tips på hur du kan minska stresskänslan i vardagen och faktiskt hinna med det du vill. Vänta inte tills du är stressad, sätt igång redan idag! 

0 kommentarer
Kategori:Friskvård & Hälsa

Läs mer »

6/10/2013
Tips & Guider

Ät rätt och minska stress

Din kropp behöver bränsle för att fungera, svårare än så är det inte. För att orka med vardagen behöver du få i dig rätt mat, speciellt vid stressiga dagar.  Rätt kostval håller din energi uppe, du blir mer produktiv och mår betydligt mycket bättre. Här får du kosttipsen som minskar stress och som får dig att må bra varje dag. 

0 kommentarer
Kategori:Friskvård & Hälsa, Mat & Dryck

Läs mer »

5/22/2013
Tips & Guider

6 enkla motionsövningar i vardagen

Har du svårt för att komma igång med träningen? Vill du leva ett aktivt liv men vet inte riktigt hur du ska få till det i vardagen? Vi har knepen för dig. Genom att aktivt tänka på hur du rör dig i din vardag kan du bränna många kalorier. I den här guiden bjuder vi dig på enkla träningstips som du kan göra varje dag. Och du, du behöver inte ens byta om till träningskläder för att göra dem.

0 kommentarer
Kategori:Friskvård & Hälsa

Läs mer »

Fler artiklar

10 avslappningstips | 11/13/2012
Annonser