Passionär.se

På passionär.se bjuds du på konkreta guider, inspirerande bloggar, smarta verktyg och mycket mer. Vi är 50+ och tänker leva hela livet fullt ut. Välkommen!

Resor & Upplevelser

Njuter du precis som vi av resor och upplevelser? Vad roligt, för här har vi samlat våra allra bästa tips och guider inom just dessa områden. Du bjuds på smarta, konkreta restips, tips på upplevelser och smarta råd om hur du får ut det mesta av dina äventyr. Läs mer!

Läs mer »

Roligare vardag

Vad gör du för att din vardag ska bli ännu roligare? Här har vi samlat en lång rad tips och guider om hur din vardag kan bli ännu mer spännande och färgglad. Råden handlar både om hur livet hemma blir roligare och om hur ditt sociala liv utvecklas på bästa sätt. Läs mer!

Läs mer »

Relationer

Relationer är ofta det viktigaste vi har, men det är inte alltid lätt. Här får du tips och råd kring relationer, hur du kan förbättra dem och tankar kring hur andra har löst jobbiga situationer. De här tipsen kan göra stor skillnad i dina relationer, läsning rekommenderas.

Läs mer »

Mat & Dryck

Njuter du också av god mat och dryck? Det gör vi också, och därför har vi samlat en lång rad tips om hur du kan bli ännu vassare inom dessa områden. Du får råd om hur du själv blir en bättre kock och dryckkännare, men också om hur du njuter bäst i andra sammanhang.

Läs mer »

Dator, Internet & Teknik

De flesta av oss har många frågor relaterade till teknik, och ibland vågar vi inte ens ställa dem. Därför har vi samlat våra allra bästa tips om allt som har med datorer, internet och teknik att göra. Här hittar du mycket matnyttigt och konkret!

Läs mer »

Privatekonomi & Juridik

Privatekonomi och juridik pratar vi allt för sällan om, men det är otroligt viktigt att titta närmare på dessa ämnen. Här hittar du råd om pensioner, sparande, investeringar, familjejuridik och mycket annat. Det här är tips som är lönande att läsa.

Läs mer »

Friskvård & Hälsa

Hur gör du och andra för att skapa ett hälsosamt liv? Här delar vi med oss av våra allra bästa tips och råd om hur du skapar en mer hälsosam vardag. Tipsen är enkla, lätta att använda och fungerar för de flesta. Hur mycket är det värt för dig att må ännu bättre?

Läs mer »

Driva och starta eget företag

Driver du företag eller vill starta eget? Du är inte ensam, väldigt många av oss driver företag även på äldre dagar. Här får du en lång rad guider som hjälper dig att starta eget och driva företag framgångsrikt. Samtliga guider är konkreta och lätta att använda.

Läs mer »

Övriga härliga tips

Alla våra tips och guider som inte passar in någon annanstans har vi samlat här. Här får du otaliga guider som gör ditt liv ännu bättre, och som kan hjälpa dig med alla frågor och funderingar du har. Ta en titt och välj ut de tips som intresserar dig mest.

Läs mer »

Senaste artiklar

8/20/2013
Tips & Guider

Här är checklistan du behöver när du ska flytta

Oavsett om du ska flytta till ny bostad, flytta ihop med någon eller flytta utomlands är det mycket att tänka på när du ska flytta. Därför har vi sammanställt en checklista där du enkelt kan bocka av och vara säker på att du inte glömmer något som att säga upp bredbandet. Här är listan ...
0 kommentarer
Kategori:Övrigt

Läs mer »

8/13/2013
Tips & Guider

Glöm inte detta! Checklista för din resa - del 2

Oavsett till vilket resmål och vilken typ av resa du ska göra kan du spara mycket tid, kraft och energi på att vara förberedd. Det finns en rad saker som kan vara bra att ha i resväskan för att undvika onödiga dilemman och kunna njuta av resan till max. Här är del 2 av vår ultimata chec...
0 kommentarer
Kategori:Resor & Upplevelser

Läs mer »

8/13/2013
Tips & Guider

Glöm inte detta! Checklista för din resa - del 1

Ska du ut och resa? Oavsett till vilket resmål och vilken typ av resa du ska göra kan du spara mycket tid, kraft och energi på att vara förberedd. Det finns en rad saker som kan vara bra att ha i resväskan för att undvika onödiga dilemman och kunna njuta av resan till max. Här är vår ul...
0 kommentarer
Kategori:Resor & Upplevelser

Läs mer »

8/6/2013 1
Tips & Guider

Så klär du dig rätt enligt dress code

Kavaj? Kostym? Långklänning? Eller byxor? Den dress code eller klädkod som står angivet på inbjudan avspeglar festens karaktär och ger en antydan till gästerna hur formell festen är. Men vad betyder egentligen dress coden? Vi har satt samman en snabbgenomgång av de vanligaste klädkodern...
0 kommentarer
Kategori:Mat & Dryck, Roligare vardag

Läs mer »

Annonser