Passionär.se

På passionär.se bjuds du på konkreta guider, inspirerande bloggar, smarta verktyg och mycket mer. Vi är 50+ och tänker leva hela livet fullt ut. Välkommen!

8/6/2013 1
Tips & Guider

Så klär du dig rätt enligt dress code

Kavaj? Kostym? Långklänning? Eller byxor? Den dress code eller klädkod som står angivet på inbjudan avspeglar festens karaktär och ger en antydan till gästerna hur formell festen är. Men vad betyder egentligen dress coden? Vi har satt samman en snabbgenomgång av de vanligaste klädkoderna för att du ska känna dig trygg och bekväm i ditt val av kläder på festen. 

0 kommentarer
Kategori:Mat & Dryck, Roligare vardag

Läs mer »

6/10/2013
Tips & Guider

Ät rätt och minska stress

Din kropp behöver bränsle för att fungera, svårare än så är det inte. För att orka med vardagen behöver du få i dig rätt mat, speciellt vid stressiga dagar.  Rätt kostval håller din energi uppe, du blir mer produktiv och mår betydligt mycket bättre. Här får du kosttipsen som minskar stress och som får dig att må bra varje dag. 

0 kommentarer
Kategori:Friskvård & Hälsa, Mat & Dryck

Läs mer »

6/10/2013
Tips & Guider

Vett och etikett under middagen

Har du koll på vilka vett och etikett-regler som gäller när du har blivit bjuden på en middag, bröllop eller annan formell tillställning? Idag är vi inte lika etikettsbundna som förr men det finns vissa oskrivna regler som kan vara bra att hålla koll på. Här bjuder vi dig på korta tips som gör att du fixar middagen galant.

0 kommentarer
Kategori:Mat & Dryck

Läs mer »

1/11/2013
Tips & Guider

Tips för en stark ölupplevelse

Det är inte bara vin som kan matchas till mat. Även öl kan få fram karaktär och smaker i maten och låta dem förstärkas. Testa dig fram. Köp nya ölsorter och bjud hem till ölprovning.

0 kommentarer
Kategori:Mat & Dryck

Läs mer »

Fler artiklar

Annonser