Passionär.se

På passionär.se bjuds du på konkreta guider, inspirerande bloggar, smarta verktyg och mycket mer. Vi är 50+ och tänker leva hela livet fullt ut. Välkommen!

6/18/2013
Tips & Guider

Din privatekonomi: Så gör du en budget

Vill du ha mer pengar kvar vid månadens slut? Har du koll på vart dina pengar tar vägen? En budget över din privatekonomi gör att du både får koll och sparar pengar varje månad. Vill du veta hur? Läs våra tips i den här guiden och sätt igång redan idag. Vi lovar att det ger resultat. 

0 kommentarer
Kategori:Privatekonomi & Juridik

Läs mer »

6/18/2013
Tips & Guider

Vad du ska tänka på innan du lånar ut pengar till familj och vänner

Pengar, vänskap och familjeband går inte ihop? Eller? Om en vän eller familjemedlem ber om att låna pengar av dig är det viktigt att du tänker igenom ditt beslut noga. Det kan påverka er relation både positivt och negativt om ni inte är 100% säkra på ert avtal. För att spara dig en hel del tid, oväntade problem och funderingar har vi sammanställt några snabba punkter som vi rekommenderar dig att gå igenom innan du lånar ut pengar till någon närstående.

0 kommentarer
Kategori:Relationer, Privatekonomi & Juridik

Läs mer »

5/15/2013
Tips & Guider

28 enkla tips som gör dig mer klimatsmart (och sparar pengar)

Att källsortera och tänka på miljön har blivit allt enklare och mer tillgängligt. Idag är det inte svårt att vara klimatsmart och du behöver heller inte göra speciellt stora uppoffringar. Läs våra enkla knep och bli mer klimatsmart redan idag (och spara pengar på köpet!).

0 kommentarer
Kategori:Privatekonomi & Juridik, Övrigt

Läs mer »

4/25/2013
Tips & Guider

Så minskar du vardagskostnaderna och sparar pengar

Månadsbudget, privatekonomi och sparande – kanske inte världens mest upphetsande ord. Men om vi istället frågar dig om du skulle vilja ha mer pengar kvar på kontot vid månadslutet är vi övertygade om att ditt svar är: Ja! Det finns enkla knep som gör dig kostnadsmedveten och som sätter igång ditt sparande. Räkna på vad den där latten varje morgon kostar dig på ett år. Skrämmande? Här får du tipsen du behöver för att börja spara pengar redan idag.

0 kommentarer
Kategori:Privatekonomi & Juridik

Läs mer »

Fler artiklar

Annonser