Passionär.se

På passionär.se bjuds du på konkreta guider, inspirerande bloggar, smarta verktyg och mycket mer. Vi är 50+ och tänker leva hela livet fullt ut. Välkommen!

6/18/2013
Tips & Guider

Vad du ska tänka på innan du lånar ut pengar till familj och vänner

Pengar, vänskap och familjeband går inte ihop? Eller? Om en vän eller familjemedlem ber om att låna pengar av dig är det viktigt att du tänker igenom ditt beslut noga. Det kan påverka er relation både positivt och negativt om ni inte är 100% säkra på ert avtal. För att spara dig en hel del tid, oväntade problem och funderingar har vi sammanställt några snabba punkter som vi rekommenderar dig att gå igenom innan du lånar ut pengar till någon närstående.

0 kommentarer
Kategori:Relationer, Privatekonomi & Juridik

Läs mer »

6/5/2013 1
Tips & Guider

Så får du en god relation med dina barn och barnbarn

Att få barnbarn är för de flesta helt underbart och en dans på rosor. Men det kan också vara skrämmande och svårt att bli mor- och farföräldrar. Din relation till dina barn sätts på prov, de kanske begär omåttligt med hjälp och du slåss med dåligt samvete. Här får du tips och råd på hur du kan upprätthålla en god relation med dina barn och barnbarn.

0 kommentarer
Kategori:Relationer

Läs mer »

6/5/2013 1
Tips & Guider

Så pratar du med din partner om pengar

Har du koll på er hushållsbudget? Hur fungerar er gemensamma privatekonomi?
Pengar och privatekonomi är en stor anledning till konflikter i våra relationer. Att leva tillsammans med en annan människa kräver lagarbete, ni måste gemensamt ta ansvar och utbilda er i ekonomi. Låter det tråkigt? Läs våra tips om hur ni tillsammans får er ekonomi och ert förhållande att blomstra.

0 kommentarer
Kategori:Relationer

Läs mer »

1/11/2013
Tips & Guider

6 nya aktiviteter ni kan göra ihop

Slut på saker att göra med mannen eller kvinnan i ditt liv? Här är tipsen på aktiviteter ni kan göra ihop för att förgylla er fritid.

0 kommentarer
Kategori:Roligare vardag, Resor & Upplevelser, Relationer

Läs mer »

Fler artiklar

Annonser