Passionär.se

På passionär.se bjuds du på konkreta guider, inspirerande bloggar, smarta verktyg och mycket mer. Vi är 50+ och tänker leva hela livet fullt ut. Välkommen!

8/6/2013 1
Tips & Guider

Så klär du dig rätt enligt dress code

Kavaj? Kostym? Långklänning? Eller byxor? Den dress code eller klädkod som står angivet på inbjudan avspeglar festens karaktär och ger en antydan till gästerna hur formell festen är. Men vad betyder egentligen dress coden? Vi har satt samman en snabbgenomgång av de vanligaste klädkoderna för att du ska känna dig trygg och bekväm i ditt val av kläder på festen. 

0 kommentarer
Kategori:Mat & Dryck, Roligare vardag

Läs mer »

5/29/2013
Tips & Guider

11 tips för en lyckad fest

Födelsedagar, julfester, nyårsmiddagar, släktträffar, midsommarfest - oavsett tillfälle finns det all anledning att lägga ner tid på planering. I den här guiden bjuder vi dig på tips på hur du fixar en lyckad fest. Bli årets festfixare med våra knep! 

0 kommentarer
Kategori:Roligare vardag

Läs mer »

5/29/2013
Tips & Guider

Bli kreativ och välmående med små förändringar

För att bli mer kreativ måste du aktivt arbeta för att inte hamna i samma gamla mönster igen. Det sägs att det tar 21 dagar att bryta en vana. Vi har sammanställt en lista med åtgärder du kan göra i din vardag och på köpet bli kreativ, mindre stressad, friskare, gladare och må bättre. Missa inte det här! 

0 kommentarer
Kategori:Roligare vardag

Läs mer »

5/22/2013
Tips & Guider

Så blir regelbunden motion en vana

Ingen har nog missat att motion är bra för hälsan. Det bästa tipset är att motion ska vara enkel och rolig, då ökar chanserna för att de blir en vana.  Det sägs även att det tar 21 dagar att skapa en ny vana - är du redo att testa teorin? Bra, för här bjuder vi på peppande tips som hjälper dig att komma igång. Varning: Risk för beroende finns!

0 kommentarer
Kategori:Roligare vardag, Friskvård & Hälsa

Läs mer »

Fler artiklar

Annonser